Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Razpis PREVERJANJE ZNANJA IZ VAJ
Študente obveščam, da je v SREDO, 16.08.2017, ob 8:30, preverjanje znanja iz vaj za predmet Osnove rastlinske pridelave.
Za pristop k kolokviju so opravljene vse obveznosti pri vajah (seminarske, kalkulacije, protokolni listi). Izpolnjene protokolne liste, seminarske, kalkulacije... je potrebno imeti zraven na kolokvij (pogoj za pristop)
Za opravljanje kolokvija se je potrebno prijaviti PO ELEKTRONSKI POŠTI (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) do vključno 14.08 2017.
Predavalnica bo sporočena na dan kolokvija na oglasni deski katedre.
mag. Manfred Jakop

OBVESTILO UPORABNIKOM KNJIŽNICE

Knjižnica bo v ponedeljek, 14. 8. 2017, zaprta.
Knjige lahko vračate v referatu za študentske zadeve.

Hvala za razumevanje.

mag. Ksenija Škorjanc, vodja knjižnice

Naslednji kolokvij iz vaj pri predmetu govedoreja bo 04.08.2017 v predavalnici 2 s pričetkom ob 8:15. Zainteresirani študentje se prijavite do vključno 31.7.2017 na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zaključno delo na študijskem programu 1. stopnje Ekološko kmetijstvo bo zagovarjala študentka Lucija Jelenko. Zagovor diplomskega dela bo potekal na FKBV UM, v torek, 25. 7. 2017 ob 9:00 v predavalnici 4.