Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Katedra za travništvo in pridelovanje krme

Člani katedre

  • mag. Anastazija GSELMAN
    • asistent
    • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    • telefon: 02 320 90 35
  • Miran PODVRŠNIK dipl.inž.zoot.
    • tehniški sodelavec
    • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
    • telefon:

Delovna področja katedre

  • pedagoška dejavnost
    • travništvo in pridelovanje krme (trate; travinje; pašništvo; pridelovanje krme na travinju in na njivah; konzerviranje krme; osnove raziskovalnega dela)
    • osnove rastlinske pridelave (rastline v agroekosistemu; osnove gnojenja; kompostiranje; ozelenitev tal na njivah in trajnih nasadih; osnove raziskovalnega dela)
  • raziskovalna dejavnost
    • gospodarjenje na travinju in travna ruša
    • pridelovanje voluminozne krme na njivah; krmni dosevki
    • ozelenitev tal

Učna gradiva, ki jih izdaja katedra:

Ozelenitev_knjiga
Branko Kramberger
OZELENITEV TAL V KMETIJSTVU

Leto izida: 2003
Cena za študente: 10.43 €
Cena za ostale: 10.43 €
kramberger1
Branko Kramberger
KRMNI DOSEVKI

Broširano, 134 str.
Leto izida: 1999
Cena za študente: 10.85 €
Cena za ostale: 14.61 €
kramberger2
Branko Kramberger
PRIDELOVANJE KRME

Leto izida: 1995
Cena za študente: 8.35 €
Cena za ostale: 8.35 €

 


Mednarodno sodelovanje


Diplomska dela

Mentorstvo

Vsebina diplomskega dela ali (in) mentorstva pri praktičnem raziskovalnem delu študentov na Katedri za travništvo in pridelovanje krme je lahko izbrana na dva načina:
  • študent se aktivno vključi v ze obstoječe raziskovalno delo katedre na tekočih raziskovalnih projektih
  • študent lahko predlaga svoje ozko področje raziskovalnega dela

Govorilne ure pri posameznem članu:

  • prof.dr. Branko KRAMBERGER - po predavanjih; sreda 10h - 12h
  • mag.Anastazija GSELMAN - po dogovoru
  • Miran PODVRŠNIK - po dogovoru

Publikacije

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand