Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Pričetek semestra se nezadržno približuje in s tem tudi vključitev tujih študentov, ki prihajajo na našo fakulteto preko ERASMUS+ programa v študijski proces. V tem študijskem letu bo z nami/vami študiralo kar 22 študentov iz 7 držav (Turčija 3, Češka 3, Italija 1, Nemčija 1, Španija 10, Slovaška 1, Francija 3).
Univerza v Mariboru že nekaj let za vse "incomming" študente izvaja "BUDDY PROGRAM", s katerim jim želi olajšati prvi stik (študent-fakulteta, študent-profesor), študij, bivanje, kulturo.... Več o programu najdete na spletni strani: http://www.um.si/en/international/erasmus/Pages/ESN-at-UM-%28ESN-Maribor%29.aspx ali http://www.esn-mb.org/
Želeli bi, da se v program buddy-jev vključijo tudi študentje naše fakultete.
Zato, VABIM vse zainteresirane, ki bi bili pripravljeni sodelovati v tem programu in pomagati kolegom iz tujine pri vzpostavljanju prej omenjenih stikov, da me kontaktirajo oz. se prijavijo preko ESN Maribor spletne strani: http://www.esn-mb.org/content/postal-bi-mentorbuddy, z željo, da ta program zaživi tudi pri nas.

Uspešen začetek novega študijskega leta vsem,
doc.dr. Anastazija GSELMAN, ERASMUS koordinator

Univerza na Primorskem v sodelovanju z Oregon State University (OSU) med 15. in 30. junijem 2015 organizira mednarodno poletno šolo Production of Housing in Europe: Innovation, Conservation and Design with Natural Resources. Poletna šola bo potekala v Švici, severni Italiji, Sloveniji in Avstriji, udeležili pa se je bodo tudi študentje OSU.

Vsi zainteresirani vabljeni na ogled novičk o poletni šoli na: http://www.famnit.upr.si/sl/mednarodno-sodelovanje/mednarodne-poletne-sole

Letak: Production of Housing in Europe: Innovation, Conservation and Design with Natural Resources

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja o poletni šoli lahko kontaktirate: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand