Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 21. 12. 2020 ob 7:45 (sprememba ure zagovora).

Zaključno delo z naslovom »Analiza možnosti zatiranja pelinolistne ambrozije v posevkih buč (Cucurbita pepo L.)«, bo zagovarjal Matic Leben

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 18. 12. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Varnost hrane v prehrambeni verigi:

18. 12. 2020 ob 10:00; Zaključno delo z naslovom »STRATEGIJE STATISTIČNEGA NAČRTOVANJA EKSPERIMENTOV PRI KRISTALIZACIJI PROTEINOV, PRIMER LIZOCIMA«, bo zagovarjal  Jelenko Jandrić.

18. 12. 2020 ob 13:00; Zaključno delo z naslovom »POZNAVANJE UPORABE NANOTEHNOLOGIJE V ŽIVILSKI INDUSTRIJI IN MIGRACIJ NANODELCEV IZ EMBALAŽE V ŽIVILA MED ŠTUDENTI UNIVERZE V MARIBORU«, bo zagovarjala Martina Viltužnik.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 17. 12. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Varnost hrane v prehrambeni verigi, bo potekal 27. 11. 2020 ob 7:30.

Zaključno delo z naslovom »Vpliv sorte na vsebnost vitamina C v plodovih paradižnika (Solanum lycopersicum)«, bo zagovarjala Mihaela Misja.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 26. 11. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 6. 11. 2020 ob 9:00.

Zaključno delo z naslovom »PRIMERNOST INTERAKCIJE ČASA GNOJENJA IN ODMERKA DUŠIKA V PRIDELAVI ČEŠENJ SORTE 'SUMMIT'«, bo zagovarjal Gregor Tomše.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 5. 11. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Varnost hrane v prehrambeni verigi, bo potekal 16. 10. 2020 ob 9:00.

Zaključno delo z naslovom »Vpliv mutacije gena RYR1 na lastnosti pršuta pri krškopoljskih prašičih«, bo zagovarjala Katarina Horvat.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 15. 10. 2020, do 12. ure).

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand