Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

»Študentom 3. letnika MARP sporočamo, da se dobimo v ponedeljek 26.2.2018 ob 9.15 v Rakičanu v predavalnici 5. Z vami bomo prof. dr. Karmen Pažek, gospod Janko Muzek in moja malenkost. Najprej boste prejeli nekaj informacij v zvezi z diplomskimi deli in na to še informacije za opravljanje Strokovnega praktikuma.«
doc. dr. Jernej Prišenk

Spoštovani študentje MARP 3. letnik!
Bliža se opravljanje Strokovnega praktikuma, ki bo potekal takoj v pričetku naslednjega (letnega) semestra. Zato smo preko sistema moodle (https://estudij.um.si/) pripravili elektronsko aplikacijo v kateri boste izbrali prvo in dodatno izbiro.
V primeru dodatnih pojasnil glede postopka izbire se obrnite na kolega Janka Muzeka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
K postopku izbire pristopite čim prej!
Dodatno pojasnilo: Ko se bo uvrstil Strokovni praktikum na urnik je prvi dan namenjen predstavitvi opravljanja obveznosti in podajanju navodil z naše strani. Zato se prvi dan dobimo v Rakičanu v predavalnici in ne odhajate na teren!

doc. dr. Jernej Prišenk

Spoštovani študentje 1. letnika študijskega programa MARP 2017/2018!

Kot nosilec predmeta »Študijska praksa oz. Strokovni praktikum« vas obveščam in hkrati prosim, da si v ponedeljek 2.10.2017 in 9.10.2017 uredite prevoz v Hoče na FKBV, kjer boste poslušali in opravljali Izobraževanje iz varstva pri delu (izvajalec: gospod Janko Muzek). Omenjeno morate opraviti saj je pogoj za kasnejše opravljanje Strokovnega praktikuma.

Zgoraj omenjen dogodek imate vnesen tudi v urniku (tako si lahko pogledate pričetek in predviden konec izobraževanja).

S spoštovanjem vas lepo pozdravljam, Doc. dr. Jernej Prišenk

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand