Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

v Pivoli pri Mariboru

Botanični vrt omogoča visokošolsko izobraževanje, strokovno vodene šolske in obšolske dejavnosti (ekskurzije šol, krožki, naravoslovne delavnice ipd.)...

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...

920x92

V četrtek, 24. maja 2018, sta Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Boksarska zveza Slovenije (BZS) organizirali Državno univerzitetno prvenstvo v boksu 2017/18.

Državno univerzitetno prvenstvo v boksu 2017/18 je potekalo v Študentskem kampusu v Ljubljani. Prvenstvo je štelo tudi za kvalifikacije za nastop na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu 2017/18 v boksu septembra letos v mestu Elista v Rusiji.

Možnost nastopa na SUP v Rusiji bo imel poleg Tima Poljanca (kategorija do 69 kg), Tomaža Salmiča (kategorija do 75 kg) in Luke Mejača (kategorija do 81 kg) tudi Alen Bolkovič (študent Managementa v agroživilstvu in razvoj podeželja iz Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerze v Mariboru), ki je zmagovalec v kategoriji do 91 kg. Trener njegovega nasprotnika Tima Jurčka (Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Univerza v Ljubljani) je namreč kmalu po začetku tekme predal dvoboj. Vstopnico za nastop na SUP v Rusiji si je prislužila tudi Barbara Mavrič (Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta).

Študentski šport podpirajo Fundacija za šport, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Študentska organizacija Slovenije, STA potovanja in športni dnevnik EKIPASN.

Več si lahko preberete na povezavi: https://www.susa.org/drzavno-2/item/430-v-boksu-najbolj%C5%A1i-poljanec,-salmi%C4%8D,-meja%C4%8D-in-bolkovi%C4%8D 

Čestitke Alenu in istočasno mu želimo veliko uspeha na SUP v Rusiji! 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand