Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

v Pivoli pri Mariboru

Botanični vrt omogoča visokošolsko izobraževanje, strokovno vodene šolske in obšolske dejavnosti (ekskurzije šol, krožki, naravoslovne delavnice ipd.)...

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

KATARINA PUNGRAČIČ - 22. VINSKA KRALJICA SLOVENIJE

12. januarja 2018 sta minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan in predsednik uprave Pomurskega sejma Janez Erjavec okronala Katarino Pungarčič za 22. vinsko kraljico Slovenije.

 IMG 6927 

Katarina je študentka 3. letnika univerzitetnega študijskega programa Agrikultura in okolje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru in prihaja iz družinske kmetije, na kateri se ukvarjajo z vinogradništvom, vinarstvom in turizmom. Opravljen ima tečaj za sommelierja ljubitelja in aktivno sodeluje v društvu vinogradnikov in sadjarjev Haloze.

 IMG 7143

Nova vinska kraljica bo v letu 2018 predstavljala slovenske vinorodne dežele, slovenska vina, vinogradništvo, turizem in kulturno dediščino na številnih dogodkih doma in po svetu.

IMG 7095

Katarina Pungračič in Maja Žibert - dosedanja 21. Vinska kraljica Slovenije za leto 2017 (študentka 1. letnika dr. študija 3. stopnje študijskega programa Agrarna ekonomika Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru)

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand