Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

v Pivoli pri Mariboru

Botanični vrt omogoča visokošolsko izobraževanje, strokovno vodene šolske in obšolske dejavnosti (ekskurzije šol, krožki, naravoslovne delavnice ipd.)...

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Skupni projekti UM - Vključevanje gostujočih in tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev v pedagoški proces kot steber razvoja kakovosti procesa internacionalizacije na Univerzi v Mariboru

Univerza v Mariboru je uspešno pridobila projekt »Vključevanje gostujočih tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev v pedagoški proces kot steber razvoja kakovosti procesa internacionalizacije na Univerzi v Mariboru« na Javnem razpisu Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016-2018, ki ga je razpisalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.
Namen in cilji projekta so: 

Projekt je sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada (ESS) in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ). Spletna stran  evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

​V času od 15. 5. 2017 do 26. 5. 2017 bo na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede pri predmetu Konjereja, ki se izvaja na 1. Stopenjskih študijskih programih gostoval red. prof. dr. Gjoko Bunevski. 

"Kratka predstavitev .... - v priponki" - Povezava

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand